Дома > Вести > Вести од компанијата

Кантонски саемски покана од Ningbo ADC Садови за готвење

2023-03-14

Возбудени сме што можеме да ве поканиме да присуствувате на претстојниот саем на Кантон, кој ќе се одржи во Гуангжу од 23-ти до 27-ми април 2023 година. Садовите за готвење Ningbo ADC, еден од водечките добавувачи во Кина на леано алуминиумски садови, ќе ги прикаже нашите најнови производи на штанд бр. 18.2 F27-28.


Со повеќе од 36 години професионално искуство во индустријата за садови за готвење, ние сме специјализирани за леани алуминиумски садови, алуминиумски садови за печење, тава за решетката, тава за сендвичи, тава за скара, тава за палачинки и кинески вок. Нашите производи се со највисок квалитет, а ние сме посветени на нашите клиенти да им обезбедиме иновативни и сигурни решенија.


Ќе ни биде чест да ве имаме како наш гостин на саемот и да ги споделиме со вас нашите најнови производи и иновации. Ова ќе биде одлична можност да се поврзете со други индустриски професионалци, да ги истражите најновите трендови и случувања во индустријата за садови и да воспоставите вредни врски и партнерства.


Ако имате какви било прашања или сакате да закажете состанок за да се сретнете со нас, не двоумете се да не контактирате. Ние сме секогаш достапни да одговориме на сите прашања што може да ги имате и да ви помогнеме на кој било начин.

Ви благодариме за вашето внимание и со нетрпение очекуваме да ве видиме на саемот во Кантон.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept