Дома > Вести > Вести од индустријата

Вистински неопходен кујнски нелеплив алуминиумски садови за готвење ADC

2022-12-29

Не се создаваат сите нелепливи садови подеднакво, а тој факт никогаш не е поочигледен како кога правите јајца. Тие се супер лизгави кога се сурови, но стануваат најлеплива храна на светот кога се готви - особено ако користите погрешен тип насадови за готвење.




Да се ​​соочиме со тоа, тој спреј за готвење со маслиново масло не прави доволно, бидејќи, се разбира, храната се заглавува, а потоа премногу долго ќе го чистите садот.

Сакаме нашите кујни да бидат место за убавина и релаксација, а не место каде што се плашиме да одиме.




ADC Нелепливи алуминиумски садови за готвењее вистинска кујна од суштинско значење; од помфрит до хамбургери до омлети, главниот шпорет во основа го прави сето тоа. висококвалитетен тежок лиен алуминиум за брзо и рамномерно загревање, издржливиот внатрешен нелеплив слој без PFOA е лесен за чистење. Рачка од бакелит со специјален штитник за пламен, овозможува удобно држење и одржување на нормална температура додека се готви. Основата од нерѓосувачки челик со висока магнетна спроводливост ја прави оваа тава може да се користи на гас, електричен и керамички шпорет.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept