Дома > Вести > Вести од компанијата

Алуминиумски садови за готвење на ADC

2022-11-09

Алуминиумот е топол проводник, што го прави идеален избор за прибор за готвење. Коефициентот на загревање на алуминиумот е многу поголем од другите материјали.

Некои луѓе може да се грижат за здравјето наАлуминиумски садови за готвење. Сепак, најмала е содржината на алуминиум инфилтриран во храната. Алуминиумот е топол проводник, што го прави идеален избор за прибор за готвење. Коефициентот на греење на алуминиумот е многу поголем од другите материјали.

Некои луѓе може да се грижат за здравјето наАлуминиумски садови за готвење. Сепак, најмала е содржината на алуминиум инфилтриран во храната. Нашиот научен уредник известува дека консензусот во медицинската заедница е дека користењетоАлуминиумски садови за готвењене претставува закана по здравјето. Луѓето можат да се потпрат наАлуминиумски садови за готвењево овој аспект.

Ningbo ADC Cookware Co., Ltd е основана во 1986 година, која зафаќа 50.000 квадратни метри и има 200 вработени сега. Ние им обезбедуваме на нашите клиенти комплетна понуда на производи од алуминиумски садови за кастинг и така натаму.

По долго време на пазарна валидација, сите наши производи се извезуваат во САД, Европа, Јапонија и Југоисточна Азија итн.

Тоа е основниот вовед од нас. Ако имате какви било проблеми во врска со било што, ве молиме слободно испратете ни прашање и ние ќе се потрудиме да ви помогнеме да го решите проблемот.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept